Győrasszonyfai Nyugdíjas Egyeselüet


Gondos előkészületi munka eredményeképp az alakulás ideje: 2008. február 26.
Alapítótagok száma: 17 fő, 3 tagú választott vezetőséggel.

Az egyesület éves programjában a társas szórakozást tekintették elsődlegesnek, melyet az év folyamán egyre színesebb, gazdagabb tartalommal töltötték meg.
Kezdetektől fogva folyamatosan megkapták a vezetőség által igényelt, s kért segítséget, elsősorban Győrasszonyfa Község Önkormányzatának dolgozóitól, választott Tisztségviselőitől, valamint a megyei Pannon Nyugdíjas Szövetségtől is.
A működéshez szükséges alapvető anyagi-pénzügyi támogatást is megkapták, amelyekből a tervezett kiadásaikat fedezni tudták úgy, hogy azokat a tagsági díjak összegével kipótolták.

Az Egyesület életképességét bizonyítja, hogy a szórakoztató belső klubfoglalkoztatásokon és a szervezeti élet rendszerességén túl az eltelt másfél évben sikerült a tervezett kirándulásokat is megszervezni.

Így például:

- Pannonhalmi apátság,
- Bakonybél nevezetességeinek megtekintése,
- Színházlátogatás,
- Szlovákiai testvértelepülésünk meghívására dunai hajókirándulás.

Jól sikerült az 1 éves évforduló alkalmával megrendezett ünnepi műsor is az óvodások és általános iskolások köszöntésével, mely felejthetetlen élményt jelentett minden résztvevő számára.

Terveink között továbbra is szerepelnek a kirándulások, a színházlátogatás, ünnepi megemlékezések és a belső szórakoztató programok nemcsak a tagok számára, főleg az őszi-téli, tavaszi időszakokban.
Szeretnénk, hogy belső életünk még hangulatosabb legyen. Ehhez pedig szükséges lesz egy saját klubhelyiség, amit bármikor a szükségesnek megfelelően igénybe tudnak venni.

Jelenlegi taglétszámunk 21 fő.
Arra törekedünk, hogy létszámunk ne csökkenjen s az együtt töltött idő minél tartalmasabb legyen.