Slide One
Slide One

Tájékoztató: Bursa Hungarica pályázat - 2021/2022

Kedves Egyetemista, Főiskolás, érettségi előtt álló Középiskolás!

 

Önkormányzatunk értesít benneteket, hogy a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2022. évi fordulójára „A” típusú (2021/2022. tanév második és a 2022/2023. tanév első féléve), valamint „B” típusú (3x10 hónap, azaz egymást követő hat tanulmányi félév – utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolás) kérelmek beadásának határideje: 2021. november 5. (péntek).


A pályázónak a pályázatbeadáshoz az Eper-Bursa rendszerben pályázói regisztráció szükséges. A regisztrációt követően tölthetik fel pályázati adataikat a csatlakozott önkormányzatok pályázóiElérése: (https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx).


Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az Eper-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót.


A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva kell hivatalunknál egy példányban benyújtani a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt.


Ha a pályázattal kapcsolatosan kérdésetek van, szívesen állunk rendelkezésetekre a 06-20/487-8680. Éljetek a lehetőséggel!

 

Győrasszonyfa, 2021. október 5.

                                              

Valiczkó Mihály
polgármester


Keresés