Slide One
Slide One

A Lekri Csoport Kft. adománya Győrasszonyfára is eljutott

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat koordinálásában, digitális oktatáshoz szükséges eszközöket adunk át megyei településeknek.
 
Győrasszonyfán egy háromgyermekes család kapott számítógépet, melyet Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke, Valiczkó Mihály polgármester, a Lekri Csoport Kft. képviseletében pedig Nyikus Krisztián adtak át.
 
A polgármester a család nevében is köszönetét fejezte ki az adományért a vállalatnak, valamint a lehetőségért Németh Zoltán elnöknek. Valiczkó Mihály azt is elmondta, a településen több család is nehéz helyzetben van. „Azért esett mégis rájuk a választás, mert a család nem tudja megoldani a gyermekek felügyeletét, csak úgy, ha a szülők felváltva járnak dolgozni. Anyagi helyzetük miatt pedig nem engedhetnek meg maguknak egy ilyen összegű számítógépes beruházást”-tette hozzá a polgármester.
 
Németh Zoltán megköszönve a vállalat felajánlását, kiemelte, hogy gyermekeink tanulásukhoz való hozzásegítése mindenkor, de most kiváltképp fontos ügy, hiszen a jövő az ő kezükben van. „A Lekri Csoport Kft. felelős gondolkodás abban is megmutatkozik, ha a veszélyhelyzetben nem magunknak kérünk, a vállalatok nem gazdasági hiányaik mielőbbi pótlására fókuszálnak. Egymás segítése a jelen helyzetben fontosabb, mit bármikor”- hívta fel a figyelmet a megye elnöke.
 
A Lekri Csoport Kft. mintegy 1 millió forint értékben 5 db laptopot és 5 db tabletet ajánlott fel, melyeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat koordinálásában olyan rászoruló családokhoz juttatják el, ahol a gyermekek ezek nélkül nem tudnának tanulni.
 

Keresés