Slide One
Slide One

Tájékoztató szociális tűzifa támogatásról

Tisztelt Győrasszonyfai Lakosok!
 

A Magyar Köztársaság FIDESZ-KDNP kormánya és Győrasszony Község Képviselő-testülete finanszírozásában az Ön és családja részére szociális tűzifát biztosít. A FIDESZ-KDNP kormány és Győrasszonyfa Község Képviselő-tesülete átérzi a nagycsaládosok, gyermeküket egyedül nevelők, az egyedül élő idősek, ill. a tartósan beteget gondozók gondját, ezért döntött a térítésmentes tűzifa támogatásról.

Az idei évben Győrasszoynfa Község Önkormányzata 35m3 szociális tűzifát kapott, melynek kiosztása a Győrasszonyfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 11/2019. (VII.24.) rendelete alapján történik. A tűzifára állami támogatást kaptunk, ehhez önkormányzatunk a szükséges önrész biztosítja (fuvar, önrész).
 

A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatés irénti kérelmeket 2019. szeptember 15-ig lehet benyújtani Győrasszonyfa Község Önrkományzata Hivatali helyiségében, hivatali időben. A kérelem megtalálható a Dokumentumtár/Kérelmek alatt. A kérelem mellé kötelezően csatolandó dokumentum:
 

  • jövedelem igazolás (kérelmezővel közös háztartásban élő(k) jövedelem igazolása is kell)
  • nem általános iskolás gyermek esetén (18 éven aluli) iskolalátogatási igazolás
  • a család minden tagjának TAJ kártyája, ill. TAJ száma


A kérelmek elbírálása a benyújtás sorrendjáben folyamatosan, a rendelkezésre álló famennyiség erejéig, legkésőbb 2019. szeptember 30-ig megtörténik.

A benyújtott kérelmeket az önkormányzat képviseletében a Polgármester határozatban elbírálja, és a jogosultaknak legkésőbb 2020. február 17-ig kiszállíttatja a tűzifát.
 

Győrasszonyfa, 2019. szeptember 6.
 

Maradok tisztelettel a képviselő-testület megbízásából:
 

Valiczkó Mihály
polgármester

 


Keresés