Községünk, a hajdani királynéi birtok, alig több mint félezer lelkes kisközség Győr-Moson-Sopron megye egyik dél-keleti szögletében, Győrtől 27 km távolságra.
Kedvező fekvésű, nyugodt, békés falu, dolgos, összefogó, lakóhelyükért önzetlenül tenni akaró és tenni is tudó, a közösség ügyei iránt érdeklődő és fogékony, saját sorsukat a faluéval együtt felvállalni és alakítani tudó emberekkel.


Honlapunkon igyekszünk tájékoztatást adni a település múltjáról, jelenéről s jövőbeni terveiről azok számára is, akik a jövőben letelepedési szándékkal keresik fel településünket.
Önkormányzati oldalon tájékoztatást adunk az önkormányzat által fenntartott, működtetett intézményeinkről, a településünkön működő civil szervezetekről, ezen szervezetek elérési lehetőségeiről.
Évente ismétlődő önkormányzati, valamint civil szervezetek által létrehozott rendezvényekről tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőt írásban és képekben is.
Kérjük válasszon a főmenü ajánlatunkból és ha megnyerte tetszését, vagy esetleg hiányosságot, kiegészítést szeretne tenni kezdeményezésünkkel kapcsolatban, azt szívesen vesszük!

 

Amennyiben elnyerte tetszését településünk, szívesen látjuk Győrasszonyfán!

Valiczkó Mihály   

     polgármester    

 

Községünk csapadékvíz elvezetés projektje. Kattintson a részletekért!